En hjælp til at finde og styrke dine selvhelbredende kræfter

Bevidst bevægelse

I Bevidst bevægelse har jeg fundet en måde at kombinere eneundervisning med undervisning i en lille gruppe. Ved at bruge enkelte øvelser bla. fra kinesisk helsegymnastik/Qi Gung og daglige bevægelser f.eks. det at gå, trænes opmærksomheden på måden bevægelserne udføres og på balancen i kroppen.

Undervisningen er hensyntagende og deltagerne trænes i at mærke og tage hensyn til deres egne begrænsninger, selvom de er i en social sammenhæng, hvor vi er i gang med et program. Jeg tager hensyn til hver enkelt ved at hjælpe med at indrette øvelserne individuelt og holde øje med, hvordan de udføres. Så der er også brug for deltagernes hensyn til hinanden. Vi skaber sammen en god fortrolig stemning, hvor det er i orden at være den man er, også selvom man opfatter langsomt og har sine besværligheder.

At være i en gruppe giver mulighed for at lære ved at se på de andre og at være i et fællesskab. Måden vi arbejder på er ikke så almindelig, mange oplever, at det er svært at forklare, hvad vi laver, og det kan derfor være rart at være sammen med andre, der forstår det. Mange er vant til, at når de fejler noget, får de behandlinger, og hjælper det ikke, må de lære at leve med det. Jeg forsøger i undervisningen at lære dig at arbejde med din krops selvhelbredende kræfter, hvilket giver dig en mulighed for selv at forbedre mange symptomer.
For at træne opmærksomheden på hvad man gør, mens man gør det, er det nødvendigt med ro og koncentration. Vi forsøger at veksle mellem afslappet snak og udveksling og ro med koncentration om det, vi laver.

Nogle har stort udbytte af at kombinere forløbet med nogle enetimer, hvorefter de holder det ved lige med hold undervisningen.

Alt der har med tilmelding og betaling at gøre, sørger FOF for, og det er også her du kan se hvilke hold der tilbydes. Men skriv til mig, hvis du har spørgsmål angående selve undervisningen. Skriv også gerne en mail om dig selv og dine problemer, hvis du har tilmeldt dig.

Undervisningen foregår i FOF’s lokaler, Dæmningen 17, 1 sal, vejle.

FOF’s ​Hjemmeside​
bevidst_24