En hjælp til at finde og styrke dine selvhelbredende kræfter

Min daglige træning​

Jeg træner Kinesisk helsegymnastik kaldet Qigung, eller Ichuan

Før jeg begyndte min uddannelse som Alexander lærer, gik jeg til Tai Chi, og arbejdede med at lære lange serier af slowmotion bevægelser, hvor kroppen holdes i balance.
Jeg nød meget denne form for bevægelse, især at gøre det ude i naturen. Under Alexander uddannelsen fik jeg ikke holdt det ved lige, og kunne ikke længere huske serierne.

Siden 1996 har jeg fået undervisning af Ole Eskildsen. Han underviser i Qigung, der betyder energi øvelser. Det system han arbejder med hedder ICuan, Det består af mere enkle øvelser, frem for de lange serier af bevægelser i Tai Chi.
Jeg bruger disse øvelser som min egen daglige træning, ofte ude i naturen. Især er jeg glad for øvelsen ”at stå som et træ”, hvor man står stille uden at stivne.
Disse øvelser passer vældig godt sammen med Alexander teknik. Jeg bruger denne kombination på mine hold i Bevidst bevægelse.

Øvelserne er gode, som en måde, både at træne kroppen, og samtidig være bevidst om måden man gør det på, så opmærksomhed og kropsbevidsthed trænes samtidig.

Hvis du vil vide mere om denne træningsform kan du finde det på
www.ichuan.dk – Ole’s hjemmeside.​​

p1000802_36